Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsläge

Snöflingorna yr
alls ingen lust att jobba
bara att vänta

även kajorna klagar
saknar ljus och värme.




Övriga genrer av Gömar VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-02 14:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra text som förstärker min längtan efter våren.
2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Gömar
Gömar VIP