Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NDU

Jag låg i min säng
förtvivlad, ångestfylld
ville inte leva
nattsvart
bestämde mig för att nästa dag
gå ut i skogen
gå och gå
inte komma hem igen
aldrig någonsin
beslutet var fattat

då blev det plötsligt ljust i rummet
ytterväggarna borta
ett märkligt ljus strömmade in
¨drömmer jag eller…¨

steg upp
stod på det kyliga trägolvet
tittade bort över ängarna
får se en ljusgestalt komma gående
med öppna armar
ljuset fyllde mig
livet kom åter.




Fri vers av Gömar VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-09 15:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland uppenbarar sig Satan som en ljusets ängel.

2024-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Gömar
Gömar VIP