Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gå vidare

Konsten att vara kreativ
inget enkelt mål att uppnå.
Att få lite styrsel på tankar, ord och handlingar
att de inte bara virvlar runt i ett önsketänkande
inte blir omkullkastade av vardagens tristess,
kämpande, kroppens läkande.

Måste bara få igång benet, balansen, styrkan igen
men även vilan i meditation, djupandning.
Ta mig, ge mig den tiden
se det som en belöning
inte ett måste.
Alla dessa måsten, borde och bör
ställer sig som hinder på vägen.




Övriga genrer av Gömar VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-22 14:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland behöver man vila från alla måsten och ta hand om sig själv.
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Gömar
Gömar VIP