Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till Vasyds toadikttävling


Toalettsonett

Nu är det dags att hylla toaletten, 

vår trogna vän i både ur och skur,

som villigt smeker ändan med bravur

och tar emot vår gåva med så'n lätthet.

 

Behandla toan på det bästa sättet

så att den ej förstoppas, eller hur?

och spola kröken med en konstgjord skur.

Tampong och binda i den är ej vettigt.

 

Så drar den villigt nästan största lasset

i hemmet där den slukar vått och torrt.

Nu är det dags att hylla kära dasset, 

 

som ger en sådan effektiv komfort,

och låta flöjter spela nu med brasset

och fira wc:ts sköna innesport. 




Bunden vers (Sonett) av Algotezza VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-15 19:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Närapå lika välfunnet o väl spunnet som socker till vadd, vädret över landet är disigt och temperaturen känns även fadd...
2022-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP