Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet



Sargad vinge kan läka
fågeln åter bli flygg
kan lämna inhägnade marker
lita på sina vingar

nya upptäckter väntar




Fri vers av Gömar VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-16 10:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra.
2022-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Gömar
Gömar VIP