Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regntunga skyar över Lund


Väderlek - Meteorolog Songor Predäv har ordet

"Kylan sprider sig
nedåt över landet:
minus är på gång.

Självklart väder i norr,
Roliga kulingvindar västerut.
Österut släpps sunkigt väder.
En regntarm tömmer sig i söder.

Byar av snö - och
städer med isig kyla
framkallar vintern."

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-17 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP