Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon av oss

Kompis
Men bara via swish
Du sover nog nu
Men det gör inte jag
I wish

För att allt inte är som det ska

Vi är olika samtidigt lika oroliga

Bara nån av oss mår bra
Tänker jag
Och försöker lura mig själv
Och dig med för den delen

Jag vet inte vem som dör först för
du är vattnet och jag är elen




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-11-19 03:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt, en urladdning väntar. En explosion. Fortsätt så.
2023-06-20

  Kajan VIP
Avslutning skakar om. Starkt.
2022-11-20
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP