Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kråkans kausala kraxighet


Elegi över letargisk person

- Det inte jag gör

men som måste göras

får någon annan göra.

 

Det är inte kråkornas fel

att molnen häver ur sig väta

eller solens fel

att det ligger ruttna morötter i kylen.

Det är ingens fel att allt går åt helvete.

 

Och med näsan

nätt och jämnt över ytan

kan jag inte undgå

fiskarnas döda blickar. 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-19 18:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kan du ladda upp några av dina låtar på sajten? eller har du de här nånstans?
2022-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP