Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julklapp

Vad ska vi ge till Jul

under förutsättningen

inflationsstrul

då plånplogen är i svaj

try, try

try, try, try, try

ger du stort kan du inte ge litet

för mer till fler

om det är så

att mynten, inkastade, gått

åt

åt gott

ändå

men får ge bort

ett paket

Bregott!




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-26 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP