Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa dagar


vissa dagar
är varje andetag en ansträngning
varje steg
en seger
vissa dagar
ligger himlen högt
och vinden drar sina händer
längs husknuten
vissa dagar
är varje sekund framåt
så outhärdlig att tiden vänder sig
kastar sig åt andra hållet
i spiraler
vissa dagar
drar de döda förbi
i klasar
hänger sig fast vid fönsterblecket
virvlar ner i lungorna
vissa dagar
tar kroppen till orda
med all sin tystnad
all sin saknad
all sin ekande längtan
vissa dagar
kastar den sig mot marken redan på morgonen
skriker stanna där
rör dig inte
det är november




Fri vers av handala VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-28 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

handala
handala VIP