Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ert hav


mitt hjärta blöder
med era barn
men det syns inte utanpå
det syns inte märks inte gör ingen skillnad
att jag sitter här och vet inser vet alldeles för mycket alldeles för väl vet jag
hur ni springer skrattar gråter sjunger skriker för era döda
alldeles för väl vet jag gatorna
alldeles för väl barnens ögon
alldeles för väl gaza city hotels vänliga skrynkliga ansikten doften av fruktig vattenpipsrök och utsikten över havet
en kolsvart krusig yta bruten av glimmande gula ljuspunkter från arméns båtar
bara hundra meter från stranden
tar ert hav slut
om jag kunde välja att glömma skulle jag välja att minnas ändå
till ingen nytta alls




Fri vers av handala VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-06 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

handala
handala VIP