Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sessan

Himlens moln

är min samtalsterapi

min tankes vrål

är mitt sätt att lugna ner mig

min lugna, tysta visklek

är mitt sätt att liva upp mig

till den tröstlek jag är

en lek som innebär

att trösta sitt ego

från sina inre kämpanden

och bekämpandet

av dessa

mitt ibland

sitter uppgivenhetens

prinsessa




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-28 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tror inte jag läst något av dig förut. intressant hjärna! hjärna = själ. hjärta = kaos.
2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP