Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
få vet, många tror, långt färre övertygar


Svamp i efterlivet



shamanens väg stod klar för henne
redan tidigt, egensinnig och stark
följde hon sin egen väg hela vägen


Djupt inåtvänd dog hon i sömnen



medvetet insomnad i sin trädgård
låg hon med en grotesk svamp växt
ur pannan, med fingrarna i jorden







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-29 00:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Min triviala övertygelse är att du finns, kan skriva, samt går att läsa.
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP