Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återvinning

du samlar nuet
i en papperskasse

som du ska bära
till återvinningscentralen

så att nuet kan formas
till något nytt

som du har behov av




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-29 21:52



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det var en finurlig text, bokmärker för återläsning jämte fundering
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP