Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammet

Mjukt sammet
i mitt inre
har nötts bort
ihåligheter överallt
luft cirkulerar

En känsla, en tyngd
av själva kärleken
en kraft som övergår
min egen
behövs när bördan
bryter min rygg

En gest av kosmos
kom in i mitt inre
ge uttryck
åt det uttryckslösa




Fri vers av Seasons VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-02 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP