Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På himlen, aldrig tar lyckluckorna slut


LYCKLUCKAN

Lyfte upp händer mot himlen

Må trasig rösten hörs av himlen 

En ljuslucka öppnas upp i himlen

Där Ljuset i form av en lång stjärnsträcka

Vill säga

En magisk värld öppnas

för dig, lilla du!

Ge inte upp

På himlen, aldrig tar

lyckluckorna

 slut

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-12-05 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP