Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket hjärna,för lite hjärta

De väver in sina lögner

mellan raderna

men de med mjukt hjärta kan läsa

även där



Vi är också troende

säger de


Men en troende vet att i varje handling

finns Gud som vittne


Det är min tröst

och mitt skydd

mot det alltför svarta

hatet




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-08-09 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP