Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan stolarna

Mittemellan sociala strukturer
finns alla som saknar sociala strukturer
Det är också dom som överlever bäst
men ändå aldrig duger




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-12 12:25



Bookmark and Share


  animan VIP
Tänkvärt!
2022-12-12
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP