Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvarande och troende

en hoppfulls ouppgivna letande

är högre

än en bergsgets hopp över massivet

högre än kärleken

högre än musiken

högre än charmen

och livet

självt




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-07 08:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm, så är det!
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP