Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[med inspiration från Sara]


Dragkedja behövs

Munnen är ett litet djur

Hej lilla djur

Vad ska du dricka för skit idag då

Nomsnomsnoms

Nonsens

Hamstrar du surhet också

Ditt salta, dumsöta avgrundshål.

Bröl.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-09 18:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så kan det gå
När inte"draget"
Är på?
;)
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP