Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blindheten

Under allt samsas
Och samlas
Blindheten en titel
För länge sen
Jag gör mig redo
Putsar orden
Väljer vilket avstånd
Som gör minst
Ont
Det inre eller det
Yttre
Muren ringlar sig
Förvirrad
Vem skyddar mot vem?
Har pratat om tiden
Som om en gammal vän
Som blivit över




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-11 04:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har verkligen poetiska talanger! 2 tummen upp!
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström