Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Decemberlunch

Slask slask

smältmarkslöv i parkerna

jag kan höra dem med mina fingrar

de skriker vilt när jag tar på dem

vi vill vara som vi är, dyblöta och tråkiga

det är vårt kall

vårt kalla fall

vi brinner, när du inte lyssnar

vi låtsas, när du tror att vi bär på ett allvar

vi knyter bara ihop säcken

inte åt oss, åt dig

smältmark smältmark

sakta men säkert segt och segare
visselseglare i luften piffade

utifrån

frostet på spaden

skavet på vaden

skinnet på chokladen, halloj halloj

giv yra in i staden

nu fryser vi

igen!




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-11 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP