Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglar på flykt

Kylan tar dem

I flykt över 

Sjöars djup

De landar på en bro

Sitter håller värmen

Tätt tätt med vingars skydd

Isen har lagt sig

Med tjockt täcke

Och är djup

Snön gnistrar ovanpå

Fåglarn letar mat

De har kastas ut

Lite bröd

Kampen är gång

Alla slås om maten 

Svanen fräser

Sträcker ut

Sin långa hals

Vinner denna gång

Fåglarna ger upp

Reser sig slår 

Ut vingarna

Flyger vidare

i dags ljuset

Försvinner 

Bort på himlen

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-12 10:30



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en serie fina bilder berättande om fåglarnas kamp att överleva vintern. Jag ser dem i vit och svart färg
2022-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP