Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kverulans över nuvarande utförsbacke.


Säsongskul?


Det skulle bli tuffare tag mot buset.
Tuffe Uffe skulle få ordning på Sverige igen.
En folkpartist (förlåt, liberal!) gick ut med att han var gängens svurne fiende.
Fler poliser på gatorna: Okad tjygghet!
Det skulle bli bättre med säkerheten (vi skulle bara ge det "tid").

Sedan kom affären Löfving och Staaf.

Tuffe Uffe är "bekymrad" men har ännu förtroende för Aina (trots att pappren är lagda på bordet) .
Skurkar fortsätts att "dömas" till "vård".
Och inte blev det billigare diesel heller.
Föjtjoende? Tjena hej!
Enjoy the elräkning.




Övriga genrer (Satir) av Koloristen
Läst 158 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-12-14 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen