Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägn

bara jag

ytternäset

solen, månen och stjärnorna

som också är en sol

syns inte

det står en åsna och tjuter

hägn




Fri vers (Fri form) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-14 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP