Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstämning (Min kamp 2.22)

Det är den 14 december och

än är inte året slut men

hoppet, hoppet

 

blundar och tänker

julstämning men 

varje gång jag

öppnar ögonen är den

borta, julstämningen 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-12-14 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP