Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltså, jag är seriös...

Nä, nu får det vara nog.

jag är 65 

kan inte ställa upp 

på barnsliga chattar

barnsliga bilder

jag är djup och känslig

å då får man ta hänsyn till det

Det är nog!

Nog med fjanteriet

på whatsapp 

å fan å hans morbror.

Det finns gränser

å dom sätter jag!

 

Bohemen i midvintern




Fri vers (Spoken word/Slam) av bohemen VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-17 11:16



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
håller med - man ska kunna sätta ned foten och hötta med pekfingret och sätta sin gräns där den gäller
2022-12-17
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP