Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

Jag skulle inte se på tv
i helgen
tv fördummar

Jag skulle bespara
min kreativitet
och min hjärna
detta nonsens
och likförbannat
sitter jag
och zappar runt




Fri vers av Mia-Maria
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-17 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia-Maria
Mia-Maria