Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner av och tolkar

”Jag läser din kropp
tolkar ditt sätt
känner av dina energier

lyssnar
ser
efter en stund
vet jag allt om om dig

vore det 1700-tal
skulle jag brännas på bål”




Fri vers (Fri form) av Mia-Maria
Läst 51 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-10 18:47



Bookmark and Share


  Månfare VIP
social kompetens tror jag det kallas
2023-08-11

    Sefarge VIP
Ursäkta att lägga sig i
heta ord men . ..
Nja 1600-tal var nog mer
Brännbart på 1700- talet
hade det nog upphört
Men som skrivare
Får du ju väl välja
Vilka åratal du
vill så klart
Mvh
S-E
;)


2023-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mia-Maria
Mia-Maria