Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara på väg...

”Tåget tar mig
dit jag vill
och lite till

en resa utan mål
jag är bara
på väg

Det går fort
för fort
tåget är gammalt
vi kastas hit och dit
det skramlar hårt
om metallen

han kör in tid
två minuter
ska tas in

på bron
blundar jag
och tänker
jag är inte rädd!
jag kan flyga!

snart framme
med tåget
som aldrig
stannar”




Fri vers (Fri form) av Mia-Maria
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-08-10 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia-Maria
Mia-Maria