Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittat min längtan

"Alla strävar vi efter något men
bara vissa vet vad det är

Men jag har hittat min längtan
och gör den till min verklighet
därför är jag glad över att jag är jag."




Fri vers (Fri form) av Mia-Maria
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-11 14:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lundell förpackade sin.
2023-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Mia-Maria
Mia-Maria