Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovan haven

”Se mig sväva här
ovan haven och tider
i evigheten”




Bunden vers (Haiku) av Mia-Maria
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-08-10 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia-Maria
Mia-Maria