Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina hjärtslag går förlorade…..

Jag läppjar det jag inte uttalar,
det blir kvar inom mina läppar.
En förvägrad minrörelse.
En tystnadens mun.
Inneslutna, ej utlösta
ord inuti meningarna
En hand över mitt hjärta,
slår ur mig orden,
Utan din hörselgång.




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 142 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-12-18 16:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
;)
2023-02-26

    Asger_Poet
Dina hjärtslag är alltid med dig och mina med (för mig!) :)
2022-12-19

  Kungskobran VIP
Att hålla igen det man vill ha sagt är svårt men ibland nödvändigt.
Kanske det ändå hade varit att prata för döva öron.
Hög poesiklass.
2022-12-18

  MagisterZ VIP
Fantastiskt språk! Uttrycker mycket i få, enkla ord med ett viss uns av abstraktioner. Mycket bra!
2022-12-18

  Stisse
Underbar dikt med rikt bildspråk. Stark igenkänning. Så många gånger man tvingats härbärgera det man ville ha sagt.
2022-12-18

  Larz Gustafsson VIP
Det är värre att själv gå förlorad.
2022-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska