Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ulvens skugga

Han ruskade ur den våta snön ur pälsen
Kylan var påtaglig men han bet ihop
Han blödde ymnigt
Men det var inget han brydde sig om

Han slickade sina sår
Det låg mörker i hans blick

Hans hona
Hon skyggade

Höll sig i bakgrunden av hans ilska
Andades tyst

Försynt fanns hon

Han såg på henne
Blottade sina tänder

Hon satte sig
Andades tyst

Bröstet hävde sig

Hjärtat sjönk

Rädslan
Den kände hon

Den var inte ny

Hon såg honom
Han gick strykande
Genom skuggorna

Hon följde honom inte

Visste

Han bidade sin tid

Och hon

Hon hade väntat förr










Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-19 15:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kort historia men fin ändå

för mig personligen......

behöver jag mycket ensamhet

för att skriva prosa

är ett speciellt medvetande tillstånd

så prisa dig för att du klarade det

ensamheten är det som dödar......
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish