Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roller

Skärvor
Slaget i
En varm själ

Ord som brister

Tassar försiktigt
Betydelselöst

Såg mörkret
Som en ny sanning

Var aldrig den
Som jag trodde
I varma ögon

Blev någon

Jag inte förstod hur

Accepterade bara att
Man uppfattar olika







Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-19 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish