Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid randen

Jag står vid randen till det okända
och undrar vad som nu ska hända

Det som var
är redan känt
Allt jag gjort
har redan hänt

Det enda som nu återstår
är platsen där jag åter står

Jag står vid randen till det okända
och undrar vad som nu ska hända




Bunden vers (Rim) av Lennart Hallström
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-19 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Hallström