Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har talat färdigt

Vi har talat färdigt med varandra
Du är fri att göra som du vill
Det finns inga vägar kvar att vandra
som vi inte redan känner till

Vi har gått tillsammans genom livet
Du var den som såg mig allra först
Och nog är det sant som det är skrivet
att det är vår kärlek som är störst

Vi har talat färdigt med varandra
Du får ge dig av närhelst du vill
Låt oss skiljas åt i samma anda
som när vi fick tiden att stå still

Det finns ingenting för oss att ångra
Det finns inget mer som man kan få
Men vi känner kanske samma vånda
över att det snart är dags att gå

Därför vill jag avsluta vårt samtal
med att tala om att vi finns kvar
Vi finns kvar i hjärtat hos varandra
om vi nånsin skulle undra var

Det blir ingen skillnad för vår kärlek
Den är bortom både tid och rum
Och nog är det ändå ganska härligt
att vi har fått dela – denna stund




Bunden vers (Rim) av Lennart Hallström
Läst 38 gånger
Publicerad 2022-12-19 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Hallström