Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limbo

Stegen är tunga nu
För blev tio år äldre på en dag
Jag vet att man får större hjärna när man blir äldre
Men hjärnan blev inte äldre
Inte den delen som fattar att man inte fattade ett skit förut
Utan delen som gör dom sakerna man dör av för att känna att man lever och man glömmer och man gör dom igen
Delen som vill uppåt framåt ut
Blev äldre
Och jag stagnerar
Nytt cement på Tjustgatan och jag känner inte igen mig
För jag var en del av det gamla
Jag är centrerad och utspridd samtidigt
I symbios med ingenting
Lever jag i ett vakuum
Allt är på låtsas och det kanske aldrig blir på riktigt igen
Men hur vet vi vad som är riktigt
Förutom att det är lite suddigare nu
Kroppen känns inte och känslorna har svalnat
Men hjärtat slår
Snabbt och hårt
I mitt limbo är slagen det enda som är verkligt




Fri vers av Bluesrunthegame
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-20 10:41



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Titel och text i stark förening. Igenkänning.
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Bluesrunthegame