Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obotlig

Din kropp
En hemstad
Min hjärna
Ett fängelse
Vill leva oberoende av

plats
tid
rum

Jag sörjer dig
Innan du kommit
Så har det alltid varit
Nostalgin lever här
Utan tidsbestämelse

Vi har aldrig träffats
Men om jag låter dig
Kommer även du lämna
Så jag lever
här
I mitt fängelse

Där jag sörjer kärlekar som aldrig fått lämna
Och dämpar sorgen
Från kärlekar som jag aldrig fått




Fri vers (Fri form) av Bluesrunthegame
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-08 01:58



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag skriver ballader
och gör musik
och photoshops
om de jag inte får
det är fortfarande
när de kunde bli mina
men jag klantar
alltid till det
och min kreativitet
bryr de sig inte om
förutom med bella <3
2023-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Bluesrunthegame