Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan dig


Obarmhärtigt styckade du mig
Och jag lät dig
Det spelar ingen roll
Jag var redan i bitar
Det som ilar genom kroppen
Får mig att tappa andan och dö
Vilja skrika tills min existens upphör
Är att du trodde jag var hel
Innan dig




Fri vers av Bluesrunthegame
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-08-20 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bluesrunthegame