Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte

Glöm inte

Att jag inte vet vem jag är

Det är livsviktigt för dig att veta

Om du vill förstå mig

Måste du veta

Att jag inte förstår mig själv




Fri vers (Fri form) av Bluesrunthegame
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-20 12:29



Bookmark and Share


  Minkki VIP
verkligen väsentliga ord - så många tror sig förstå andra men glömmer att börja med att försöka förstå sig själv. Den resan tar hela livet
2022-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Bluesrunthegame