Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåre

Du vet väl om att allt som börjar har ett slut

Du vet väl om att jag är din på lånad tid

Du vet väl om att ett löfte aldrig hålls

Du vet väl om att ingenting är vackert längre än ett ögonblick

Du är en dåre som vill leva

I en värld där allting har ett slut




Fri vers av Bluesrunthegame
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-12-20 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bluesrunthegame