Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runda stenar i snön (Min kamp 2.22)

Dagens promenad; ser

två runda stenar i snön,

en grå och en svart

den ena stenen viftar

med ett öra, det är

två av områdets kaniner

som överlevt senaste

köldknäppen. Det kan man

i alla fall glädjas åt.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-20 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP