Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjsamhet


nöj dig så ej
med min kuk allena

när fler finns att erfå


























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-21 14:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
;)
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP