Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri till slut

Och så kom det en dag likt alla andra
Jag märkte inte förens långt in på eftermiddagen
Att jag hade slutat hoppas på oss




Fri vers (Fri form) av Bluesrunthegame
Läst 92 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-21 18:55



Bookmark and Share


    Askanden
fri att vara fånge
eller fånge som känner sig fri


2022-12-22

  kriya
den känslan är så befriande som att ha kommit ut ur en bur.
2022-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Bluesrunthegame