Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återtåg

Stormens öga svepte ymnigt

med fältet

vise, visste innerligt
vad löven ville göra

då de tog sats och i virvlarna

snyftade av lycka

som en joker
och ringdansant

Vinden lärde mig

hon skrek till mig

jag hörde vad hon sa

den där balansen mellan stress och vila

den som människor

behöver för att må bra




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-22 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP