Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Unnade mig lite stafettinterna anspelningar här. Fick orden stuvar, sista och huset av TrollTörnTrappan. Lägger till 18 st, skickar vidare tre. I stafettlaget ingår även Lena Söderkvist, Chan och Cikoria blå.


Trollguldläge! (Stafett)

Lord Chancellorn Cikoria chansar, lämnar krigsubåten Gunwale. Vid sista huset går trappan med trolltörnet; söderkvistarnas solnedgångsguldgula nypon stuvas in i lastutrymmet.




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-22 11:09



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Vilket trevligt stafettbidrag! Jag har varit sjuk och inte orkat att läsa så mycket, men nu är jag nästan frisk och hittar pärla efter pärla här.
2022-12-25

  TrollTörnTrappan VIP
Vackert invävt har du våra namns aspekter... Som en kort rysare av fantasy bland sköna snår!!
2022-12-22

    Lena Söderkvist VIP
Låter som en sannskyldig resa, det. Med sådana resenärer kan det bara bära av mot nya, hisnande stafettäventyr.
2022-12-22

  Chan VIP
Du fick med oss alla på en fyndigt och roligt sätt. Genom denna kommentar önskar jag alla stefettinterner en god jul och ett gott nytt år. Stafettens format och medlemmar bjuder varje vecka på intressant läsning och ni har starkt bidragit till både mitt skrivande och ett fördjupat sätt att läsa poesi, även om jag periodvis inte är så flitig på att kommentera.
2022-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP