Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ebb & flod

My life

Jag kommer in med tidvattnet
Vet aldrig när eller var
Men jag kanske stannar ett tag
Min närvaro berör alltid alla runtomkring
Bli inte fäst vid mig
För jag är ett med havet
Och förr eller senare blir det ebb
Då stirrar du dig stint på en naken strand
Påminner dig om hur övergivenhet kan kännas ibland
Jag menar inget illa
Tar ingenting för givet
Men har alltid låtit strömmen föra mig vidare
Har inget fäste, inga rötter
Fastän jag velat stanna så har jag förstått att havet har en annan väg.




Fri vers (Fri form) av Eleutheromania
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-24 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eleutheromania
Eleutheromania