Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny kvinna

Om dem visste vem jag blivit

Jag ser en ny kvinna i spegeln

Hon ser inte längre förstörd ut
Inte heller naivt full av hopp

Ser trädet fullt med rötter ner i jorden
Vinden skakar om trädkronan
Löven sjunger sin sång

Där är hon nu, miss jordskott




Fri vers (Fri form) av Eleutheromania
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-03 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eleutheromania
Eleutheromania