Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Oändligheten ritas

Ljuset från stjärnan
lindar sig runt tiden
sveper över fjorden
möter vinden

Vinden letar sig mot
mörkret
sveper över världen

Möter den som har allt
och den som inget har
ser ruiner
kyla
hem och hemlöshet

Snön täcker marken
gåvor sänds över jorden
människan håller andan
fäster blicken på stjärnan
vill tro på det goda

Tiden vrider sig
vinden rör ljuset
ritar oändligheten

 

©Eva Hedlund fd Langrath 2022

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-26 18:57



Bookmark and Share


  Niliboy
Oändlig är vår längtan efter det himmelska ljuset som bär oss!
2022-12-29

  Bibbi VIP
Gillar.
2022-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP